Over ons

Wij zijn dé groen familie van de regio en hebben passie voor ons vak. De basis van ons familiebedrijf werd in 1900 al gelegd door onze overgroot opa. Onze “roots” liggen op boerderij en kwekerij Ruimzicht op de IJweg 175 in Zwanenburg. En daar zijn we trots op. We zijn vakmensen in groen en delen graag onze kennis, passie en ervaring met iedereen.

Passie voor groenleven in de regio

We hebben respect voor onze leefomgeving en zijn nauw betrokken bij het continue vergroten van de leefbaarheid en natuur in onze regio. We denken na bij wat we doen en hebben oog voor onze omgeving, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Uw tuin, onze passie

We maken graag persoonlijk kennis met u in ons tuincentrum in Zwanenburg, centraal gelegen tussen Amsterdam en Haarlem. Het is bij uitstek dé plek om u goed te laten informeren en dankzij ons zeer uitgebreide assortiment vindt u hier alles wat u nodig heeft om uw tuin en huis naar uw wens in te richten. Van loungehoek tot parasol en van verlichting tot buitenkeuken: onze showroom brengt u in de juiste sfeer. GroenRijk Zwanenburg is zeven dagen per week geopend, dus ook op zondag kunt u inspiratie op doen. Al vele tevreden klanten gingen u voor en werden lid van de groenfamilie van dé regio! Zie tevens de klant beoordelingen over ons bedrijf bij ‘Klanten vertellen’. Wilt u meer weten over GroenRijk Zwanenburg en ons aanbod? Kom gezellig langs, ons team staat zeven dagen per week voor u klaar!