Historie

Uw groenfamilie van de regio

GroenRijk Zwanenburg is een echt familiebedrijf. In 1900 vestigde overgrootopa van Beem zich in Zwanenburg (tussen Haarlem en Amsterdam) en begon een boerderij. De boerderij is later over genomen door zijn zoon Kors en daaropvolgend zijn kleinkinderen Koos & Leen van Beem. In 1975 begonnen zij, naast de boerderij, een kwekerij: ‘Ruimzicht’. Maar wat begon met een kwekerij groeide al snel uit tot een geliefde plek waar ook viooltjes, coniferen en aardappelen werden verkocht. De basis voor GroenRijk Zwanenburg en later het hoveniersbedrijf GroenRijk Hoveniers is gelegd. En daar zijn we trots op!

Van kwekerij tot GroenRijk Zwanenburg

De kwekerij groeide al snel uit tot een volwaardig tuincentrum. In 2002 heeft de zoon van Koos, Gerko van Beem, GroenRijk Zwanenburg overgenomen. Dat u in ons tuincentrum al jarenlang dezelfde, vertrouwde gezichten ziet, spreekt veel mensen aan. In ons team is veel kennis aanwezig en onze mensen werken met passie en plezier. Bij GroenRijk Zwanenburg proberen we voor al onze klanten altijd iets extra’s te doen, zodat het voor u iedere keer de moeite waard is om ons tuincentrum te bezoeken.

Ons familiebedrijf staat bekend als ‘Uw groenfamilie van de regio, sinds 1900’, voor zowel particulieren als bedrijven. Wij bieden een tuincentrum, hoveniersbedrijf (GroenRijk Hoveniers), veranda bedrijf (Mooieverandas.nl) en we zijn volop aan het ontwikkelen om u ook online verder van dienst te kunnen zijn. Goed advies, service & kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel en wij zullen er alles aan doen om onze familienaam hoog te houden.

Wilt u meer weten over onze historie? Wij vertellen u er graag meer over. Kom gerust eens langs in ons tuincentrum. Ons team staat zeven dagen per week voor u klaar!