Biologische- en streekproducten

Biologische- en streekproducten

Bij GroenRijk Zwanenburg kunt u sinds 2014 ook terecht voor biologische- én producten uit de regio. Als groenfamilie van de regio hebben wij eerlijk en duurzaam voedsel hoog in het vaandel staan.

Ons biologisch assortiment van het merk Udea bestaat uit kruiden, noten, vruchten, bessensappen, chips, chocolade, koek, thee, sappen en diverse soorten pasta. Heerlijk om lekker zelf van te genieten, maar ook leuk om weg te geven!

Naast biologische producten hebben wij ook producten van Streeck, Boer Erik en Drogenbroek. Deze producten zijn ambachtelijk bereid door boeren of ondernemers verspreid uit onze regio in met name de Haarlemmermeer. 

Bent u op zoek naar biologische- en of streekproducten en komt u uit de omgeving van Badhoevedorp, Vijfhuizen, Halfweg, Amstelveen, Haarlem, Amsterdam of Hoofddorp? Kom langs voor persoonlijke service en proef de sfeer van gezelligheid!

Wist u dat GroenRijk Zwanenburg het ook belangrijk vindt om met lokale producenten samen te werken? Onze liefde voor dier, groen én leefomgeving is namelijk hartstochtelijk. Sinds 1900 zijn wij gevestigd op de IJweg in Zwanenburg en hebben wij een goede balans weten te vinden tussen een gezonde bedrijfsvoering en maatschappelijke betrokkenheid.

Uw groenfamilie van de regio staat zeven dagen per week voor u klaar. Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment