Kunstgras

Het gazon: u kunt er maar druk mee zijn. Heeft u geen tijd voor veelvuldig onderhoud van uw gazon? Of heeft u een tuin waar de zon nauwelijks schijnt en waar gras geen kans heeft? Of heeft u kinderen die graag op het gras spelen, maar vindt u het jammer dat het gras er daardoor gehavend uitziet? Dan is kunstgras precies wat u nodig heeft. Kunstgras is al jarenlang heel populair. Niet zo gek, want kunstgras is geschikt voor vele toepassingen en bovendien nauwelijks meer van echt gras te onderscheiden. GroenRijk Zwanenburg levert al jarenlang diverse soorten kunstgras aan zowel particulieren als bedrijven. Al vele tevreden klanten gingen u voor.

Soorten kunstgras

GroenRijk Zwanenburg levert diverse soorten kunstgras. Van simpele tot luxe versies. Dankzij het gebruik van de zwaarste kwaliteit vezels en dankzij de speciale kleursamenstelling is dit kunstgras amper van natuurgras te onderscheiden.

Kom gerust eens langs bij ons tuincentrum, waar u zeven dagen per week terecht kunt voor inspiratie en informatie over kunstgras en andere mogelijkheden voor uw tuin. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen. Vul direct het contactformulier in of bel 020-4974662.

Bent u op zoek naar gazon en of kunstgras en komt u uit de omgeving van Badhoevedorp, Vijfhuizen, Halfweg, Amstelveen, Haarlem, Amsterdam of Hoofddorp? Kom langs voor persoonlijke service en proef de sfeer van gezelligheid!

Het aanleggen van kunstgras

Het vakkundig aanleggen van kunstgras vereist vakmanschap en ervaring. Het op maat snijden en het maken van naadverbindingen is een nauwkeurige klus waar onze hoveniers veel ervaring mee hebben. GroenRijk Hoveniers kan het kunstgras voor u leggen, zodat u er geen omkijken naar heeft. Wij hebben jarenlange ervaring in het leggen van kunstgras en weten precies wat er bij komt kijken.

Uw groenfamilie van de regio staat zeven dagen per week voor u klaar. Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment