Barbecues

Barbecues
Al ruim 40 jaar is GroenRijk Zwanenburg uw adres voor een uitgebreid assortiment barbecues en buitenkeukens. Wij voeren al meer dan 10 jaar het merk Weber en voeren daarmee het label "Weber World Partner". Dit wil zeggen dat we het complete Weber assortiment voeren gedurende het hele jaar en dat we totaal service en advies geven over alle producten van Weber. Onze barbecue afdeling is nu geheel vernieuwd en 7 dagen per week geopend!

Daarbij voeren wij een zeer groot assortiment producten voor het roken van vlees, vis en gevogelte op uw eigen Grill Pro barbecue! Verder vindt u bij GroenRijk Zwanenburg de houten buitenkeukens van Woodvision, Hillhout en Trendhout. Bekijk hier onze nieuwste brochures van Weber, Woodvision en Hillhout!

Bent u de volgende Grill Master?

Weet u wat het verschil is tussen direct en indirect grillen? En bent u ook zo benieuwd wat searing en smoking nou precies is? Neem dan deel aan één van onze barbecue-workshops. Onder leiding van een gecertificeerde Grill Master leert u de fijne kneepjes van het barbecueën.

Afhankelijk van de tijd van het jaar worden er met regelmaat workshops georganiseerd waarvoor u zich kunt inschrijven. Op aanvraag kunnen we ook een workshop voor een groep organiseren.

Bent u op zoek naar een Weber barbecue en komt u uit de omgeving van Badhoevedorp, Vijfhuizen, Halfweg, Amstelveen, Haarlem, Amsterdam of Hoofddorp? Kom langs voor persoonlijke service en proef de sfeer van gezelligheid!

Uw groenfamilie van de regio staat zeven dagen per week voor u klaar. Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment