Graszoden bestellen

Bij GroenRijk Zwanenburg kunt u terecht voor een prachtig groen gazon. Dit kan zowel in de vorm van graszoden, zaaien of in de vorm van kunstgras. De keuze is aan u!

Kiest u voor graszoden dan kunt u deze vanaf het vroege voorjaar tot het late najaar aanleggen. Het is wel heel belangrijk om goed te sproeien. Doet u dit alleen 's avonds of zo vroeg mogelijk in de ochtend. Het water heeft dan voldoende tijd om in de grond te trekken en het verdampt niet direct. Als ondergrond dient u een laagje van 5 cm potgrond aan te brengen. Dit is zeer voedingrijke grond en de grasmatten zullen beter hechten. 

Bestelinformatie:

1 graszode is 1 m²: 40 cm breed en 250 cm lang en kost € 3,29 per stuk.
Wanneer u op donderdag vóór 12.00 uur besteld, hebben wij dit vrijdag (eind van de ochtend) binnen. U kunt ze bij ons ophalen of bij u thuis laten bezorgen. Voor het bezorgen zullen wij extra kosten in rekening brengen. Mocht u de graszodes laten bezorgen kunt u het best telefonisch contact met ons opnemen.
De grassoort die wij leveren is speelgazon. Dit is een sterk grassoort, het meest gangbaar en zeer geschikt om op te spelen of een tuinset op te plaatsen.
Uiteraard kunnen wij ook andere soorten graszoden voor u bestellen. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Klik hier om uw graszoden te bestellen

Bent u op zoek naar graszoden en komt u uit de omgeving van Badhoevedorp, Vijfhuizen, Halfweg, Amstelveen, Haarlem, Amsterdam of Hoofddorp? Kom langs voor persoonlijke service of bestel meteen!

Uw groenfamilie van de regio staat zeven dagen per week voor u klaar. Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel.

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment