Tuinmeubelen

Tuinmeubelen
In de showroom van GroenRijk Zwanenburg hebben wij een prachtig en uniek assortiment. Wij hebben een ruime keuze aan tuinmeubelen, lounge sets, dining sets en de juiste onderhoudsmiddelen om uw tuinmeubelen zo goed als nieuw te houden.

Waarom Tierra tuinmeubelen van GroenRijk Zwanenburg?

- Standaard drie jaar garantie
- Gehele assortiment op voorraad leverbaar 

Neemt u eens een kijkje in onze nieuwste Tierra Tuinmeubelen brochure en laat u verrassen! 

Daarnaast leveren wij makkelijke, lichtgewicht stapelstoelen en gekleurde bistrosets, kortom genoeg keuze vierseizoenlang te genieten. Natuurlijk ook een uitgekiende sortering tuinmeubelkussens, van eenvoudig tot zeer behaaglijk maar ook mooie parasols, afdekhoezen en onderhoudsproducten.

Regen maar toch buiten zitten?

Uit de wind zitten, maar toch genieten van de geurende bloemen in uw tuin? Tijd voor een mooie, kwaliteitsveranda van Mooieverandas.nl! Er zijn volop mogelijkheden passend bij uw huis, tuin en budget. Meer informatie? Kom langs bij GroenRijk Zwanenburg of ga naar www.mooieverandas.nl en vraag de brochure aan!

Bent u op zoek naar de nieuwste trends tuinmeubelen en komt u uit de omgeving van Badhoevedorp, Vijfhuizen, Halfweg, Amstelveen, Haarlem, Amsterdam of Hoofddorp? Kom langs voor persoonlijke service en proef de sfeer van gezelligheid!

Uw groenfamilie van de regio staat zeven dagen per week voor u klaar. Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment