Mooietuinhuizen

Een tuinhuis zorgt voor veel extra opbergruimte, voor een lekker opgeruimde tuin. Daarnaast kan een tuinhuis ook een gezellige zitplek vormen waar u lekker van uw tuin kunt genieten. U kunt natuurlijk ook een tuinhuis laten aanleggen waar voldoende ruimte is voor zowel opslag als voor een schaduwrijk en beschut zitje.

Een tuinhuis voor u

Wij helpen u graag het juiste type tuinhuis kiezen. Bijvoorbeeld als extra opslagplaats. Het is ideaal om zo’n berghok in de tuin te hebben waar u uw gereedschap, fietsen en tuinspullen in kwijt kunt.
U kunt uw tuinhuis ook gebruiken als een gezellige zitplek. Hier kunt u in alle rust bijkomen en genieten van uw prachtige tuin. Lekker de krant doorbladeren of ongestoord een goed boek lezen. Een tuinhuis is een plek om even helemaal los te raken van de dagelijkse rompslomp.
Wilt u van uw tuinhuis een combinatie maken met opslagruimte en een zitplek? Wij laten u graag alle mogelijkheden zien om de keuze zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Kwaliteit

Kwaliteit leveren is ons hoofddoel. De ramen zijn standaard gemaakt van HR++ dubbel glas. We gebruiken ook alleen de allerbeste duurzame houtsoorten voor een zo duurzaam mogelijk tuinhuis. Dit scheelt u op langere termijn ook het nodige onderhoud. Onze tuinhuizen worden op maat gemaakt. Op basis van voorbeeldmodellen maken we samen met u in onze showroom (en in een Lugarde tuinhuis!) op de computer een 3D-simulatie. Zo bepaalt u zelf hoe uw toekomstige tuinhuis wordt ingedeeld en aangekleed.

Losstaande veranda

Is zo’n houten tuinhuis met rustieke uitstraling niks voor u? Wellicht kiest u dan liever voor een veranda? Onze afdeling mooieveranda’s plaatst professioneel vrijstaande, strak en modern ontworpen veranda’s die u achterin uw tuin kunt plaatsen. En ook in een veranda is er de mogelijkheid om een deel te gebruiken als opberghok.

Contact

Meer weten over onze tuinhuizen? Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.mooietuinhuizen.nl . Wilt u een afspraak maken bij ons in de showroom? Neem dan contact met ons op, of kom gerust eens langs in onze showroom die zeven dagen per week geopend is.