Mooiezonwering

U wilt optimale flexibiliteit in uw tuin, met de mogelijkheid snel een mooie overkapping en zelfs buitenwanden te creëren voor uw terras. Maar u wilt geen losse partytent en ook geen vast dak? Maak kennis met onze zonweringen. Voor elk probleem hebben wij de oplossing.

Als het éven kan lekker naar buiten.

Het kan heerlijk zijn om samen op het terras iets te drinken of te dineren. Lekker onder de blote hemel. Maar wel vervelend als het weer omslaat en u alles haastje-repje naar binnen moet brengen. Aan de andere kant wilt u ook geen vaste veranda met een glazen dak, omdat u dat te benauwd en/of te kostbaar vindt. Of wellicht is een vaste aanbouw in uw straat zelfs niet toegestaan? Met het zonnescherm Pergola kunt u altijd naar buiten.

Steeds de nieuwste modellen zonwering

Je bent specialist of je bent het niet. Samen met markilux zorgen we dat u bij ons steeds de allerlaatste snufjes op het gebied van zonwering en terras-aankleding vindt. Zoals het moderne pergola-model en de bijzondere draaibare ‘Planet’ zonwering. Een vrijstaand, 335˚ draaibaar zonnescherm op één poot, dat het perfect doet midden op een groot terras of bij een zwembad.

Showroom centraal gelegen in de randstad

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Kijk dan op onze eigen website. U bent ook van harte welkom in onze showroom, de grootste vier seizoenen showroom van Nederland, om alle opties te bekijken. De showroom is gunstig gelegen in de Randstad en goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Wilt u er zeker van zijn dat een maatwerkspecialist u te woord kan staan? Bel ons dan even van tevoren om een afspraak te maken. Wij kunnen uiteraard ook bij u langskomen voor een vrijblijvende adviesafspraak. Het is voor onze specialisten ook geen probleem om in de avonduren of in het weekend bij u langs te komen. Wij staan graag 24/7 voor u klaar!