Cadeauwinkel Hoofddorp

Een cadeau vol inspiratie en woonaccessoires nabij HoofddorpOp zoek naar een cadeauwinkel in Hoofddorp? Bij GroenRijk Zwanenburg slaagt u vast en zeker. In ons tuincentrum vindt u voor iedereen wel een geschikt cadeau.

Cadeauwinkel voor iedereen

De leukste cadeaus voor mannen
Barbecues, Weber barbecue accessoires, barbecue kookboek, maar ook stoere planten, gereedschap, tuinstoelen en streekproducten! Mannen zijn toch mannen en zijn graag in de tuin bezig.

De leukste cadeaus voor vrouwen
De mooiste pot plant combinaties, woonaccessoires, kussentjes, kaarsen, geurolie in leuke cadeauverpakkingen en meer! Iedere vrouw houdt wel van sfeer in haar huis wel mooi, toch?

De leukste cadeaus voor kinderen
Alles omtrent zelf kweken, een eigen moestuin, zaadjes, aardbeienplantjes en leuke bakproducten op de afdeling streekproducten. 

Cadeaubon Hoofddorp

Zelfs als u geen cadeau heeft kunnen vinden, bieden wij een cadeau dat altijd goed is: de GroenRijk cadeaubon. De cadeauwinkel van GroenRijk Zwanenburg nabij Hoofddorp staat vol met inspiratie! Wij hebben een ruim assortiment zodat er altijd wel een geschikt cadeau te vinden is. Van kaarsen en sfeerverlichting tot kandelaars en schalen. U vindt het allemaal in onze cadeauwinkel in de buurt van Hoofddorp.

Contact cadeauwinkel 

Onze cadeauwinkel nabij Hoofddorp heeft een groot assortiment waar u altijd de laatste trends vindt. Ook wanneer u een kamerplant cadeau wilt doen bent u bij ons aan het juiste adres! Kom langs in onze cadeauwinkel nabij Hoofddorp en vindt het juiste cadeau! Wij zijn zeven dagen per week geopend.