Dierenwinkel Haarlem

Uw dierenwinkel nabij Haarlem!Op zoek naar een dierenwinkel in Haarlem? GroenRijk Zwanenburg biedt de meest complete dierenwinkel bij u in de regio met alles voor uw hond, kat, knaagdiervogels of vissen. In onze dierenwinkel vindt u alles wat u nodig heeft om uw huisdier gezond en gelukkig te houden.

  • 7 dagen in de week geopend
  • Goed advies
  • Uitgebreid assortiment
  • Scherpe prijzen

Voor al uw dierbenodigdheden: dierenwinkel Haarlem

Van dierenvoeding tot speeltjes: GroenRijk Zwanenburg heeft alles in het assortiment. Bekende A-merken die wij verkopen zijn onder andere: Royal Canin, Pedigree en Whiskas, maar we hebben nog veel meer merken! Ook voor vijverbenodigdheden en uw vissen bent u bij onze dierenwinkel in de regio van Haarlem aan het juiste adres. Wij hebben ook voederbakjes, om de heerlijke snoepjes in te doen en hooiballen om het hooi in te stoppen.

Dieren aaien bij Haarlem

Wij hebben hele leuke konijntjes, cavia's en ratjes in onze dierenwinkel. Ze zitten in hun hokjes te wachten tot u ze komt aaien! Ze zijn zo lief, vraag een medewerker van de dierenwinkel om de knaagdieren te aaien. In Haarlem en omstreken vindt u maar één GroenRijk in Zwanenburg. Als u de konijntjes, cavia's of ratjes heeft geaaid, kunt u ze natuurlijk niet laten zitten in hun hokje in de dierenwinkel. Ze willen een baasje! De hokken voor binnen en buiten zijn natuurlijk ook bij ons te koop nabij Haarlem.

Bezoek onze dierenspeciaalzaak

Voor advies of antwoord op al uw vragen komt u naar ons tuincentrum nabij Haarlem. In onze dierenwinkel nabij Haarlem vindt u altijd een deskundige medewerker die u van dienst kan zijn. Wij staan graag voor u en uw huisdieren klaar! Met onze ruime openingstijden vindt u altijd wel een moment om langs te komen.