Expertises

We zijn bij GroenRijk Zwanenburg niet alleen maar een tuincentrum. Wij bieden u verschillende aanvullende services die het u gemakkelijk maken. 

Tuincentrum

In ons tuincentrum vindt u alles wat u nodig heeft voor uw tuin. Van mini cactus tot loungebank, bij GroenRijk Zwanenburg hebben we alles voor u. Het Tuincentrum is zeven dagen per week geopend, komt u gerust langs of lees meer op de tuincentrum pagina.

Hoveniers

Onze familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot meer dan een tuincentrum. Wij bieden naast het tuincentrum ons hoveniersbedrijf. Ons hoveniersbedrijf bestaat uit ervaren opgeleide hoveniers. Wij maken uw tuin helemaal naar uw wensen. U kunt ons natuurlijk ook zelf een ontwerp laten maken, waar u de details aan verandert. Zie voor meer van onze hoveniers op de hoveniers pagina.

Interieurbeplanting

Wij komen ook bij u op kantoor om alles te stylen. Een stukje groen in de werkomgevind stimuleert uw werkplek enorm. U zult zien dat met een mooi opgemaakt kantoor de productiviteit stijgt. Lees meer over deze service op de interieurbeplanting pagina.

Muurbeplanting

Heeft u nou weinig ruimte beschikbaar maar wilt u toch groen uitstralen?  Geen probleem. Verticale tuinen zijn de oplossing! Verticale tuinen zijn tegenwoordig helemaal hip. Kijkt u maar voor uzelf op onze muurbeplanting pagina.

Plantenbakken aan huis

U kent dat gevoel vast wel, je loopt door het dorp, bladert door een tijdschrift of kijkt een programma op tv en ziet de mooiste tuinen. Zelf zou je er ook graag zo bijzitten, maar hoe begin je en welke planten kunnen qua hoogte en bloeitijd bij elkaar. Onze expert komt bij u thuis de plantenbakken opmaken. Kijk voor meer informatie hier.

Horeca en restaurants

Uit onderzoek van de Rabobank is gebleken dat kwaliteit, gastvrijheid en beleving van essentieel belang zijn in de horeca om een meerprijs te kunnen realiseren. Daarnaast is het in de horeca belangrijk om de verblijfsduur van de klant te verlengen en om aandacht aan duurzaamheid te besteden. Vandaar bieden wij de dienst aan om uw terras te stylen. Zie hier voor meer informatie.