Horeca en restaurants

Uit onderzoek van de Rabobank is gebleken dat kwaliteit, gastvrijheid en beleving van essentieel belang zijn in de horeca om een meerprijs te kunnen realiseren. Daarnaast is het in de horeca belangrijk om de verblijfsduur van de klant te verlengen en om aandacht aan duurzaamheid te besteden.

Ons horeca terras

Met dit als uitgangspunt komen wij uw restaurant of horecaonderneming tot in de puntjes opmaken.
Een gezellig terras trekt meer klanten waardoor u meer omzet kunt behalen. Een gezellig terras is tegenwoordig onmisbaar om klanten te trekken en dus meer winst te behalen.
Wij ontwerpen een onderhoudsvriendelijk terras, u kunt bijvoorbeeld denken aan olijf- of palmbomen maar ook diverse kamerplanten zijn zeer geschikt voor lunchrooms, cafés en restaurants. Neem gerust contact met ons op.

Ron Blaauw gastrobar

Chef-kok Ron Blaauw heeft bij zijn restaurant Ron Gastrobar in Amsterdam een uniek terras laten aanleggen. Het gebruik van het terras is nu niet meer seizoensgebonden of afhankelijk van het weer. Het is een totaalconcept van zonwering, overkapping, bestrating en groen. Het terras is op maat gemaakt voor het restaurant en er is tot in de kleinste details over nagedacht. Het gehele terras straalt sfeer uit!

Vier seizoenen terras 

Wilt u uw terras 4 seizoenen lang kunnen gebruiken, zodat het niet overvol zit als het niet zulk lekker Hollands weer is? Onze afdeling Van Beem horeca kan dit voor u regelen. Zie hier voor de webpagina.