Interieurbeplanting

Wij willen iedereen laten zien dat er voor elk budget een gezond kantoor gecreëerd kan worden, uw bedrijf voor zowel binnen als buiten een heel andere uitstraling kan krijgen en dat dit uiteraard ook gewoon mogelijk is voor uw eigen huis en tuin. Wij hebben de kennis en willen deze graag met onze klanten delen. GroenRijk Zwanenburg zorgt met een goed op maat gemaakt plan voor kantoorplanten voor een verbetering van de productiviteit  en sfeer op de werkvloer. Een gevulde pot voor de deur geeft de entree al een heel ander gezicht. Ook voor een klein budget kan u uw bedrijf al een hele andere uitstraling geven.

Voordelen van kantoorplanten

Zo leveren kantoorplanten een bijdrage aan:

  • Het verminderen van de concentratie kooldioxide
  • Het verhogen van de luchtvochtigheid
  • Het verminderen van concentraties verontreinigde stoffen
  • Het verminderen van de concentratie stof in de lucht
  • Het verminderen van omgevingsgeluid
  • Het laag houden van de luchttemperatuur
  • Het verhogen van de productiviteit
  • Een gezellige uitstraling op kantoor

Ontwerp

Wij werken nauw samen met Hydro Huisman in Aalsmeer, de expert op het gebied van hydrocultuur. Na een gesprek bij u op het bedrijf nemen wij u graag een keer mee om samen in Aalsmeer de planten en potten voor uw bedrijf uit te zoeken. Hebben wij een keuze gemaakt dan komen wij de planten keurig bij u op het bedrijf bezorgen en op zijn plek zetten, zelfs een onderhoudscontract is een mogelijkheid.

Wij willen iedereen laten zien dat je voor elk budget een gezond kantoor kan creëren, je bedrijf een hele andere uitstraling kan geven zowel binnen als buiten maar dat dit ook gewoon in je eigen huis en tuin mogelijk is. Wij hebben de kennis en willen hem graag met onze klanten delen. Op deze manier krijgt u het advies en ontwerp dat u nodig heeft om een beslissing te kunnen nemen die voor u werkt.

Uw inbreng wordt zeer op prijs gesteld. U kent uw medewerkers en klanten beter dan wij. Aarzel niet uw creatieve ideeën met ons te delen. Of voorzie ons van alle informatie en laat onze experts een ontwerp op maat maken. U kunt er net zo veel of weinig bij betrokken zijn als u zelf wilt! Voor wat voorbeelden kunt u kijken bij onze folders.

Zijn kantoorplanten wat voor u?

Zou u een hogere omzet willen? Medewerkers en klanten die vrolijker en gezonder zijn? Is uw omgeving te lawaaiig? Wilt u dat uw klanten een positieve eerste indruk krijgen van uw bedrijf, of wilt u een rustgevende sfeer creëren waardoor klanten zich op hun gemak voelen en graag willen winkelen?

Neem dan contact met ons op via de contactpagina.