Kerstversiering

Ziet u ook zo op tegen de kerstversiering? Eenmaal gereed is kersdecoratie prachtig, maar het ophangen is wel een hoop gedoe. Met al die lampjes, snoeren, slingers, takken… Voor wie gék is op kerstversiering maar niet dol op het versieren zelf, hebben wij nu een nieuwe dienst: kerstversiering op maat. Bij u thuis of op kantoor.

Kerstversiering op maat bij u thuis

Onze interieurexpert luistert aandachtig naar uw wensen en zal deze verwerken in het ontwerp. Wij zijn op de hoogte van de trends en we laten met deze kennis uw huis er dan ook hip en vooral gezellig uitzien. Als u ons uw kerstversiering laat verzorgen, houdt u zeeën van tijd over om leuke dingen te doen tijdens de feestdagen.

Kerstversiering in bedrijf of kantoor

We komen niet alleen bij u thuis, we komen ook langs op het werk. Tijdens de feestdagen heeft elke werknemer, in de productie of op kantoor, extra behoefte aan gezelligheid. Van volledig opgetuigde kerstboom tot sfeervolle verlichting… we maken de kerstversiering binnen uw bedrijf graag ‘piek’fijn in orde. Ons doel is om een fijne kerstsfeer te creëren voor uw collega’s, zonder dat het hen of u tijd kost. En terwijl wij de kerstversiering ophangen, kunt u lekker efficiënt doorwerken..

Wilt u meer weten over kerstversiering bij u thuis of op kantoor? Neem dan contact met ons op. Of kom eens kijken bij onze kerstafdeling in het tuincentrum om inspiratie op te doen. Want ook als u toch liever zelf uw kerstversiering verzorgt, hebben wij alles in huis wat u nodig hebt.