Plantenbakken aan huis

Plantenbakken aan huis

U kent dat gevoel vast wel, u loopt door het dorp, bladert door een tijdschrift of kijkt een programma op tv en ziet de mooiste tuinen. Zelf zou u er ook graag zo bijzitten maar hoe begin je en welke planten kunnen qua hoogte en bloeitijd bij elkaar?

Maar er is nieuws want vanaf deze zomer slaan we weer een nieuwe weg in om u nog meer tot dienst te kunnen zijn, wij komen namelijk naar u toe deze zomer!

Ons team bestaat uit verschillende experts met allemaal hun eigen specialisatie:

Onze buitenexpert Maurice kan op locatie (in de tuin of op het balkon) samen met u een beplantingsplan maken. Na het bezoek bij u thuis gaat hij aan de slag en komt met een voorstel van planten die precies passen bij uw tuin. Op het tuincentrum kunt u dan samen met Maurice nog kijken naar mogelijke andere planten die bij u en uw tuin passen. Als u de planten bij ons koopt, is het beplantingsadvies gratis.

Wilt u meer laten doen aan uw tuin dan kunt u via ons altijd een afspraak maken met onze hoveniers.

Binnenadvies

Kent u dat, een mooi ingerichte huiskamer maar u kunt maar geen kamerplanten vinden die het goed blijven doen of de hoek mooi op kunnen vullen? Vraag dan naar onze kamerplantexperts Danielle en Jolanda. Zij komen graag met een advies voor de ideale plant die bij u en uw huis past.

Madeleine is bij ons de expert in stylen van uw huiskamer met prachtige sfeer producten, mooie potten en kamerplanten. U ziet het vaak in televisie programma’s of in de bladen en denkt "Wow dat zou ik bij mij ook wel willen maar hoe?" Maak dan een afspraak met Madeleine en verbaas u erover wat u kunt doen met kussens, kleuren, potten, kaarsen enz. Laat u verrassen wat er bij u mogelijk is met een paar nieuwe producten in uw huis!

Loop gerust een keer binnen op ons tuincentrum die zeven dagen per week is geopend of neem contact met ons op.