Historie

Van Beem Buitenleven
- sinds 1901 -
Geworteld in groenadvies

 

Overgrootvader Kors was boer op ‘Ruimzicht’ aan de IJweg 175 in Zwanenburg. Grootvader Gerrit was eveneens boer, maar ook wethouder Openbare Werken en grondlegger van het Haarlemmermeerse Bos. Vader Koos bouwde het bedrijf in de jaren ’80 om tot alles-in-één tuincentrum annex hoveniers- en verandabedrijf. In 2002 nam zoon Gerko het stokje over, en in 2012 kwam ook broer Arjan in dienst bij het bedrijf, dat onlangs nog werd verkozen tot ‘leukste tuincentrum van Noord-Holland’. Inmiddels loopt de vijfde generatie rond te dartelen bij Van Beem Buitenleven: een vruchtbare onderneming die lekker blijft groeien.

Gevarieerd aanbod voor lekker wonen

Met de generaties Van Beem is ook het aanbod gegroeid. Van verkoop van groenten ‘aan huis’, via bloemen- en plantenkwekerij tot en met een complete hovenier-service. Bovendien hebben wij een team dat veranda’s ontwerpt en bouwt plus een afdeling voor advies, verkoop en installatie van zonneschermen van het topmerk Markilux.
Wij werken nog steeds ‘aan huis’ dus, maar nu ook bij de klant.

Woonbeleving centraal

Van Beem Buitenleven doet er alles aan om het woongenot van de klant te verhogen. Met aanleg en onderhoud van de mooiste tuinen, heerlijke ‘buitenkamers’, moderne zonneschermen en zelfs advies over binnenbeplanting in zowel woning als bedrijf.

Van Beem groeit als kool

Waar overgrootvader ooit groenten deed groeien en grootvader een heel bos door de gemeenteraad duwde, is Van Beem nu aanjager van economische groei in de regio.  Oorzaak van het succes? Altijd de klant voorop stellen, steeds vernieuwen, zoeken naar samenwerking met betrouwbare partners plus… een gezonde dosis Hollandse nuchterheid.

Bomen of sparren? Neem contact op!

Als u eens wilt brainstormen over tuinen, veranda’s, planten of zonneschermen, dan vindt u bij Van Beem zeker een ter zake kundige gespreks- en sparringpartner. Neem gerust contact met ons op. Wij gaan elke uitdaging aan!