Over ons

Wij zijn dé groenfamilie van de regio en hebben passie voor ons vak. De basis van ons familiebedrijf werd in 1900 al gelegd door onze overgrootopa op de IJweg 175 in Zwanenburg. Wij zijn groenexpert en gespecialiseerd in tuinaanleg én tuinonderhoud.

Passie voor groenleven in de regio

We hebben respect voor onze leefomgeving en zijn nauw betrokken bij het continue vergroten van de leefbaarheid en natuur in onze regio. We denken na bij wat we doen en hebben oog voor onze omgeving, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Kwaliteit en service

GroenRijk verzorgt alles op het gebied van tuinen en tuinonderhoud. Bij GroenRijk Zwanenburg vindt u uitsluitend enthousiaste goed opgeleide mensen die hun vak verstaan en met passie werken aan uw tuin. 

Uw tuin, onze passie

Wij laten u optimaal genieten van uw tuin. Van loungehoek tot parasol en van verlichting tot buitenkeuken: ons tuincentrum geeft u een mooi voorbeeld. Wij zijn zeven dagen per week geopend, dus ook op zondag kunt u inspiratie op doen. Al vele tevreden klanten gingen u voor en werden ambassadeur van GroenRijk Zwanenburg. Zie tevens de klant beoordelingen over ons bedrijf bij ‘Klanten vertellen’. Wilt u meer weten over GroenRijk Zwanenburg en ons aanbod? Vul dan het contactformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.