Tuincentrum Amsterdam

Bent u op zoek naar een tuincentrum in Amsterdam? GroenRijk Zwanenburg is dé groenfamilie van Amsterdam gelegen in Zwanenburg direct tegen Amsterdam aan. In ons tuincentrum vindt u alles onder één dak: Tuincentrum, Hovenier, Dierenwinkel en meer! Van tuinplanten, kamerplanten, prachtige vazen en kussens tot vijverbenodigdheden, barbecues en een complete dierenwinkel, u vindt het allemaal bij ons tuincentrum nabij Amsterdam.

Een tuincentrum nabij Amsterdam met een duidelijk assortiment!

Tuincentrum GroenRijk Zwanenburg nabij Amsterdam is ingedeeld in verschillende afdelingen, oftewel Rijken. Zo vindt u in ons BuitenRijk alles voor uw tuin, zoals tuinmeubelen en tuinplanten. Op de afdeling BinnenRijk wordt u geïnspireerd met mooie binnenplanten en een groot assortiment aan potten. Uw huisdieren in Amsterdam en omstreken worden in ons tuincentrum ook niet vergeten. Met de artikelen in het DierenRijk kunt u hen helemaal in de watten leggen. Van voederbakjes en eten/snoepjes tot hokken en ligkussens. Nieuw in het DierenRijk zijn de artikelen voor paarden! Tot slot hebben wij in ons SfeerRijk een prachtige Riverdale afdeling met alles om uw huis tot een gezellig en knus thuis te maken. Wij zien u graag terug in ons tuincentrum nabij Amsterdam! Ook kunt u hier terecht voor cadeaubonnen. Leuk om te geven én om te krijgen!

Contact GroenRijk Zwanenburg

Kom langs en ontdek het ruime assortiment van tuincentrum GroenRijk Zwanenburg nabij Amsterdam. Wij zien u graag terug in ons tuincentrum gevestigd vlakbij Amsterdam. Voor meer informatie kunt u langskomen of contact met ons opnemen.