Tuincentrum Haarlem

Bezoek ons tuincentrum nabij Haarlem GroenRijk Zwanenburg is hét tuincentrum in de omgeving Haarlem voor tuin- en interieurideeën. Van mooie binnen- en buitenpotten en kamerplanten tot tuingereedschap, tuinmeubels, vijver oplossingen en een complete dierenwinkel.

Ons tuincentrum nabij Haarlem

Ons tuincentrum in de buurt van Haarlem helpt u om vier seizoenen lang te genieten van uw huis en tuin! In onze vier Rijken zit er altijd wel iets moois voor u tussen. In het BuitenRijk hebben wij alles voor uw tuin op het gebied van tuinplanten (groot, klein, klimplanten, blomen, fruitbomen, vaste planten, perkplanten enz.), potterie, Weber barbecues, tuinmeubelen en een team van Hoveniers dat u kunt helpen bij de aanleg of het onderhoud van uw tuin.

Voor in huis heeft ons tuincentrum het BinnenRijk. Wij bieden de leukste kamerplanten en potten. Ook vindt u in ons tuincentrum het DierenRijk, een complete dierenwinkel in Haarlem met alles voor uw hond, kat, knaagdieren, vissen, vogels en paarden én zelfs een complete Martin Gaus hondenschool! Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor de echte sfeermakers in het SfeerRijk. Hier verkopen wij voornamelijk woonaccessoires en cadeau ideëen.

Bezoek GroenRijk Zwanenburg

Bezoek ons tuincentrum nabij Haarlem en maak uw huis, tuin of balkon compleet. Alles wat u nodig heeft voor huis, tuin en inspiratie vindt u bij tuincentrum GroenRijk Zwanenburg, tussen Haarlem en Amsterdam. Voor vragen of meer informatie over de producten van GroenRijk Zwanenburg kunt u langskomen of contact met ons opnemen.