Tuincentrum Nieuw Vennep

Kom langs tuincentrum GroenRijk Zwanenburg nabij Nieuw VennepOp zoek naar een tuincentrum in Nieuw Vennep? GroenRijk Zwanenburg is gevestigd op de IJweg 177 in Zwanenburg op slechts enkele minuten afstand van Nieuw-Vennep. Een compleet tuincentrum met alles voor uw huis, tuin en dier. GroenRijk helpt u genieten van uw tuin, vier seizoenen lang!

GroenRijk in Nieuw Vennep en omstreken

Ons tuincentrum in de buurt van Nieuw Vennep heeft een breed assortiment voor uw huis en tuin! In onze vier Rijken zit er altijd wel iets moois voor u tussen. In het BuitenRijk hebben wij alles voor uw tuin op het gebied van tuinplanten (groot, klein, klimplanten, blomen, fruitbomen, vaste planten, perkplanten enz.), potterie, Weber barbecues, tuinmeubelen en een team van Hoveniers die u kunt helpen bij de aanleg of het onderhoud van uw tuin.

Ons tuincentrum heeft ook een BinnenRijk. Wij bieden de leukste kamerplanten en potten. Ook vindt u in ons tuincentrum het DierenRijk, een complete dierenwinkel in Nieuw Vennep met alles voor uw hond, kat, knaagdieren, vissen, vogels en paarden én zelfs een complete Martin Gaus hondenschool! Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor de echte sfeermakers in het SfeerRijk. Hier verkopen wij voornamelijk woonaccessoires en cadeau ideëen.

GroenRijk tuincentrum bezoeken

Tuincentrum GroenRijk Zwanenburg nabij Nieuw Vennep is 7 dagen in de week geopend: iedere zondag koopzondag in ons tuincentrum! Onze medewerkers helpen u graag met advies over uw aankopen. Heeft u nog vragen over ons assortiment? Neem contact met ons op of bezoek ons tuincentrum nabij Nieuw Vennep!